Om oss

Kattehjelpen er en liten, frivillig organisasjon som holder til i Drammensområdet. Vår fritid brukes til å hjelpe dyr og spesielt eierløse  katter.  (Vi hjelper også andre dyr der det er behov, hvis vi har mulighet å hjelpe.)

Vi har som hovedformål å jobbe for økt forståelse for dyrs rettigheter og hjelpe katter slik at de får en høyere status i samfunnet.

Vi liker ikke at kattunger og voksne katter gis bort på lik linje med en sofa, ei heller at dyr blir overlatt til seg selv når eier ikke tar ansvar lenger.

Vår arbeid vil være å informere og hjelpe folk til å kastrere katten sin, samt gi råd om kattehold. Dermed vil man på sikt unngå dumping og uønskede katter slik det er alf for mye av i dag.

Av og til overtar vi tamme og tillitsfulle katter som har en eier. Vi kastrerer og id-merker de før vi adopterer de til seriøse hjem. Da krever vi at kattemor og øvrige katter i husholdningen også blir kastrert før «uhellet» skjer igjen. Vi tar et gebyr på kr. 600,- pr. katt. Dette skal betales ved overlevering.

Vi er behjelpelig med informasjon når det gjelder mistet og funnet katt, samt råd når man ikke lenger kan beholde sin katt.

Vi har et adopsjonsgebyr man betaler når man adopterer en katt fra oss.

Det er pr i dag på kr. 1200,- uansett alder.

Katten er da kastrert, id-merket med chip i nakken og tatovering i øret, samt ormekurbehandlet. Vi har våre faste veterinærer vi bruker som støtter vårt arbeid og gir oss gode priser.

Kattehjelpen består av en håndfull aktive damer, og mange flere hjelper oss i ny og ne. Det er også snille mennesker som donerer penger til vårt arbeid slik at vi kan dekke dyrlegeutgifter utenom, mat og sand og utstyr til kattene vi har i våre private fosterhjem.

Vi har ingen offentlig støtte til vår organisasjon.

Ønsker du å bidra økonomisk til Kattehjelpen Drammen og omegn kan følgende kontonummer benyttes:

1203 69 13604

Ønsker du å donere mat, kattesand og utstyr kan du ta kontakt via e-post: post@kattehjelpen.no eller via vår Facebookgruppe med samme navn.

Grasrotandelen ble vi tilknyttet på slutten av 2014 og setter stor pris på de som støtter oss på den måten.

(Støtt gjerne vår grasrotandel hos Norsk Tipping!)

Dette kan gjøres hos kommisjonær, mobilspill, Norsk Tipping sine nettsider eller ved å sende sms: 

Grasrotandelen 912741745 til 2020.


Kontakt oss via e-post: post@kattehjelpen.no


NB! Husk å skrive ditt telefonnummer når du sender mail slik at vi kan komme i kontakt med deg.

(Ved henvendelser vedr adopsjon, kontakt oss via e-post som ligger under menyen adopsjon.)

Human #1

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Natus iusto praesentium dolore

Human #2

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Natus iusto praesentium dolore

Human #3

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Natus iusto praesentium dolore